یزدفردا: مرتضی عابدی اردکانی، معلم فرهیخته و هنرمند، در اقدامی انسان‌دوستانه، درصدی از درآمد حاصل از فروش کتاب «دل تو دل» خود را به آزادی زندانیان غیرعمد اختصاص داد.

به گزارش یزدفردا: مرتضی عابدی اردکانی، معلم دلسوز و هنرمند توانای شهرستان، با حضور در زندان اردکان، ضمن اهدای چندین جلد کتاب «دل تو دل» به زندان، با رئیس زندان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، مرتضی عابدی اردکانی ضمن اعلام این اقدام خداپسندانه، ابراز امیدواری کرد که این مبلغ بتواند زمینه‌ساز آزادی تعدادی از زندانیان غیرعمد و بازگشت آنان به آغوش خانواده شود.

کتاب «دل تو دل» مجموعه‌ای از اشعار و دلنوشته‌های یک نویسنده یزدی است که به جهت وجود برخی قرابت‌های مضمونی اثر با موضوع دلتنگی خانواده‌های نیازمند، اما آبرومندی که از دوری نان‌آوران و آلام سرپرستان خانه روز‌های سختی دارند بخشی از درآمد فروش آن به موضوع استخلاص دربندان تحت حمایت ستاد مردمی دیه اختصاص خواهد یافت.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا